NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP!
Onderhoud en reparatie

Voertuigdiagnose

De elektronica in de hedendaagse voertuigen is de laatste jaren sterk toegenomen. In allerlei systemen wordt elektronica geïntegreerd. Drijvende krachten hiervoor zijn onder andere veiligheids-, comfort- en milieueisen. Wanneer er storingen in deze systemen optreden, moet snel en accuraat de juiste diagnose worden gesteld. Hierbij is de juiste informatie en diagnoseapparatuur onontbeerlijk.

Snelle diagnose én oplossing
Bij Garage Harman vinden we het een uitdaging om de nieuwste technieken toe te passen bij de auto’s van tegenwoordig. Wij beschikken dan ook over de juiste moderne diagnoseapparatuur en documentatie voor het stellen van de juiste diagnose bij alle gangbare merken auto’s en lichte bedrijfswagens. En moet een defect onderdeel vervangen of gerepareerd worden? Wij beschikken over de juiste documentatie en gereedschappen.

Voor voertuigen uit de VAG-groep (VW, Audi, Seat en Skoda) beschikken wij over speciale diagnoseapparatuur die niet onderdoet voor de door de dealer gebruikte apparatuur.
Alleen op deze manier kunnen complexe storingen snel en goed opgelost worden. Het resultaat is dat de diagnose-/reparatietijd tot een minimum beperkt blijft, waardoor de kosten door ons beter in de hand te houden zijn. Garage Haarman werkt dus kostenbesparend, waarom niet?

Software aanpassingen/tuning
Het optimaliseren van de software van de motorcomputer en/of de computer van de DSG versnellingsbak geeft over het algemeen verbluffende resultaten. Niet alleen op het gebied van de prestaties maar ook op het brandstofverbruik. Bij Garage Haarman beschikken we over de apparatuur  om aanpassingen, geheel naar uw wens, te verzorgen.

Denk voorwaarts, denk Garage Haarman

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340