NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP!

Automaatspoelen

Ook de automatische versnellingsbak behoeft regelmatig onderhoud. Over het algemeen dient de olie en, indien mogelijk, het oliefilter elke 60.000 km vervangen te worden. Feit is namelijk dat door normale slijtage de automaatolie en de versnellingsbak inwendig vervuild raken. Dit kan tot disfunctioneren van de automaat en uiteindelijk tot een kostbare reparatie en/of revisie leiden.

Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 70% van de schakelklachten wordt veroorzaakt door vervuiling!

Een betere methode is het spoelen van de automatische versnellingsbak in plaats van het reguliere verversen. Bij het spoelen van de automaat wordt deze aangesloten op een speciale spoelmachine. Tijdens het spoelproces wordt gebruikt gemaakt van een speciale reiniger. Deze reiniger zorgt ervoor dan alle aanslag, sludge en andere vervuilingen worden losgemaakt en/of opgelost.
De vervuilingen worden vervolgens weggespoeld en afgevoerd met schone olie.
Nog een voordeel is dat bij het spoelproces de olie voor de volle 100% wordt vervangen. Bij het regulier verversen blijft er altijd zo’n 30% oude olie achter die zich vervolgens weer vermengt met de nieuwe olie.

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340