NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP!

Airco

Ook voor de airco-installatie is regelmatig en goed onderhoud van groot belang.

De werkzaamheden aan aircosystemen die Garage Haarman uitvoert, zijn onder andere:

–  Reguliere servicebeurten (minimaal eens per twee à drie jaar)
–  Anti-geur behandelingen
–  Opsporen van eventuele lekkages via meerdere beschikbare lekzoektechnieken
– Inwendig spoelen van het complete systeem met speciale spoelvloeistof en een speciale spoelmachine
– Alle voorkomende reparaties aan aircosystemen

Onderhoudsbeurt
Een goed werkende en lekvrije airconditioning verliest jaarlijks toch tussen de 8 en 15% koudemiddel. Met de afname van de hoeveelheid koudemiddel neemt ook de circulatie van het smeermiddel in het systeem af. Dit kan leiden tot onvoldoende smering van onder andere de compressor, wat grote en kostbare reparaties tot gevolg kan hebben. Daarom is het noodzakelijk het systeem minimaal eens in de twee à drie jaar een onderhoudsbeurt te geven.
Bij deze onderhoudsbeurt wordt de airco-installatie leeggehaald, gevacumeerd en opnieuw afgevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel, olie en contrastvloeistof (fluor).

Lekzoektechnieken
Wij hebben voor alle voorkomende werkzaamheden aan aircosystemen de juiste apparatuur, gereedschappen en documentatie in huis. Ook voor het opsporen van eventuele lekkages staan meerdere technieken tot onze beschikking. Wij maken gebruik van reguliere lekzoektechnieken op basis van een speciale lamp, in combinatie met contrastvloeistof en een lekzoeker die koudemiddel kan detecteren.
Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om het systeem onder druk te zetten met zogenaamd formeergas.
Met de speciale lekzoeker die dit gas kan traceren, blijft geen enkel lek onopgemerkt!

Spoelen van het aircosysteem
De noodzaak van het inwendig spoelen van een aircosysteem wordt vaak onderschat. Bijvoorbeeld mechanische schade aan een compressor leidt tot vervuiling van het systeem. Voordat wij een nieuwe compressor monteren, moet het systeem eerst grondig gereinigd worden.  Hiervoor beschikken wij over een airco-spoelmachine waarmee wij het gehele systeem met behulp van een speciale vloeistof inwendig spoelen.

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340