Schade herstel NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP!

Schade

Niemand zit er op te wachten, maar het kan iedereen overkomen. Schade aan uw voertuig. In sommige gevallen verplicht de verzekeraar u bij welk bedrijf of bedrijven u de opgelopen schade dient te laten repareren. Daar kunnen wij niets aan veranderen.
Echter… Laat u nooit sturen!  Verzekeraars hebben geen kennis van het herstellen van schade. Wij wel. Vertrouwt u het niet? Bel ons. Advies is namelijk altijd gratis.

Bij herstel en de afwikkeling met uw verzekeraar bent u en is Uw voertuig bij ons in goede handen. Wij repareren namelijk onder de condities als de bedrijven die door de verzekeraar bepaald zijn. Wij ontzorgen U graag door het hele proces voor u te regelen.
Ook voor ruitschades bent u bij ons aan het goede adres en laten wij u nooit barsten. Heeft u dus schade in welke vorm dan ook. Denk aan Garage Haarman.

Schadetaxatie
Bij het taxeren maken onder andere verzekeraars, schade-experts en reparateurs gebruik van Ecalc of Dispatch als schadecalculatiesysteem. Deze beide systemen werken op basis van het door alle verzekeraars erkende Audatex-systeem. Garage Haarman heeft deze beide systemen in huis en is erkend om via beide systemen voertuigschades te taxeren en met schade-experts en/of verzekeraars af te wikkelen.

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340