NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP!

Onderhoud en Reparatie

Om veiligheid, kwaliteit en comfort te kunnen garanderen is goed en regulier  onderhoud  erg belangrijk voor uw auto. Wanneer wij het nodig achtten voeren we ook preventief onderhoud uit. Dit werkt uiteindelijk kostenbesparend en zorgt voor het behoud en de waardevastheid van uw voertuig.

En alles wat we voornemens zijn te gaan doen gaat uiteraard  in overleg met onze klant. We vinden het daarbij ook erg belangrijk om telkens te bepalen welk onderhoud noodzakelijk is en welke kan worden uitgesteld tot een volgende beurt. Hierdoor worden de onderhoudskosten zoveel mogelijk gespreid.

Ondanks dat u goed onderhoud aan uw voertuig laat plegen zijn reparaties af en toe noodzakelijk. Een auto is en blijft een technisch product. Om uw veiligheid en comfort te kunnen blijven garanderen zullen noodzakelijke reparaties tijdig  uitgevoerd moeten worden. Uiteraard altijd in overleg met onze klant.

En heeft u een leenvoertuig nodig? Ook dat is geen probleem bij Garage Haarman. Wij leveren, waar nodig, gratis vervangend vervoer.

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340