NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP!

Mechatronic DSG

Zoekt u een specialist op het gebied van de mechatronic van DSG versnellingsbakken? Dan kunt u goed terecht bij Garage Haarman. Wij hebben ons verdiept in deze techniek en helpen u graag met reparaties en vervangingen.

DSG versnellingsbakken

Wij zijn gespecialiseerd in de techniek van de DSG versnellingsbakken. Dit is een dubbele handversnellingsbak die elektronisch wordt geregeld. Terwijl de ene versnelling is ingeschakeld, wordt de volgende al klaargezet. De ene wordt ontkoppeld en de andere wordt gekoppeld, waardoor de volgende versnelling wordt ingeschakeld. Het mooie resultaat hiervan is dat het overschakelen tussen de versnellingen hierdoor erg snel gaat. In een fractie van een seconde wordt het systeem automatisch van de ene naar de andere versnelling geschakeld. Een groot voordeel hiervan is dat dit gebeurt zonder dat de aandrijvende kracht wordt onderbroken.

De mechatronic van een DSG versnellingsbak

De mechatronic van een DSG versnellingsbak is erg belangrijk. Hier wordt de elektronische regeling namelijk door verzorgd. Dat is hetgeen waar Garage Haarman u mee kan helpen. Wij leveren u DSG mechatronicstegen aantrekkelijke prijzen. Met behulp van speciaal gereedschap zijn wij in staat om de dubbele koppelingen te vervangen. Ook voor het optimaliseren van het schakelgedrag kunt u bij ons terecht. Door middel van software aanpassingen kunnen wij dit voor u regelen. Met onze juiste apparatuur kunnen wij allerlei aanpassingen verzorgen op basis van uw wensen.

De voordelen van Garage Haarman

In onze autogarage worden alle mogelijke reparaties met betrekking tot uw auto verricht. Onze mogelijkheden zijn erg divers en het leveren van optimale service en kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Dit zijn onze voordelen op een rijtje:

  • Servicegericht
  • Optimale kwaliteit
  • De klant staat voorop
  • Expertise
  • Professionele medewerkers

We vinden het erg belangrijk dat u als tevreden klant onze garage uitloopt en daarom willen we u graag tegemoet komen. In overleg is er veel mogelijk, zoals het werken in de avonden of weekenden zodat u doordeweeks gewoon uw auto kunnen leveren. De kwaliteit en service die wij leveren is betaalbaar en we beantwoorden graag vrijblijvend al uw vragen. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie over de mechatronic van DSG versnellingsbakken.

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340