NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP!

DSG Revisie

Opzoek naar een Revisie voor uw DSG? Bij Garage Haarman ben je aan het goede adres. Wij hebben veel ervaring op het gebied van reviseren. De DSG is een automatische versnellingsbak met een ‘dubbele koppeling’. Steeds meer auto’s zijn voorzien van een zogeheten DSG versnellingsbak. Eens in de zo veel tijd moet uw DSG versnellingsbak onderhouden worden. Het kan voorkomen dat er een reparatie nodig is. Meestal is het al gauw goed op te lossen doormiddel van reviseren. Hierbij wordt de versnellingsbak opgeknapt om zo een tweede leven te krijgen. De delen worden grondig gereinigd en/of vervangen door nieuwe.

Garage Haarman is gespecialiseerd in DSG revisie. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw onderhoud aan uw DSG mechatronic. Op die manier dragen wij de zorg voor uw DSG Mechatronic, maar ook voor DSG reparatie, tuning en overige service.

Snel en vakkundig

Heeft uw DSG problemen met schakelen of vertoont de versnellingsbak vreemde geluiden? Grote kans dat uw DSG transmissie toe is aan een revisie. Bij Garage Haarman kunnen wij uw DSG Mechatronic snel en vakkundig reviseren. Zo beschikken wij naast de meest moderne en geavanceerde gereedschappen over veel ervaring, waardoor wij in staat zijn om zo efficiënt mogelijk de revisie van uw DSG kunnen uitvoeren. Wij nemen de tijd om DSG te reviseren, uw DSG is weer als nieuw.

DSG Revisie bij Garage Haarman

Is uw DSG toe aan een revisie of wilt u weten of wij wat kunnen betekent voor uw DSG? Het kan ook zijn dat u meer informatie over wilt DSG revisie, tuning of optimalisatie. Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het reviseren van de DSG. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen! Wij helpen u graag verder.

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340