NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP!

DSG Reparatie

Is uw Volkswagen of Audi toe aan een reparatie? Dan bent u bij Garage Haarman aan het juiste adres. Auto’s van Volkswagen en Audi worden namelijk uitgerust met een DSG versnellingsbak. Ondanks deze mooie techniek hangen er echter ook een aantal nadelen en problemen aan. Wij hebben hier de vakkennis en geschikte moderne apparatuur voor om DSG transmissies te repareren.

Onze DSG Reparaties

Voor welke DSG reparatie/problemen kunt u precies bij ons terecht?

  • DSG-6 mechatronic reparatie
  • DSG-7 mechatronic reparatie
  • Defecte koppeling van de DSG-7 versnellingsbak
  • Driveability problemen

Garage Haarman DSG specialist

Bij ons bent u op het juiste adres voor een DSG specialist. Wij bieden een DSG reparatie, tuning en vervanging. Hierbij hoort ook DSG olie verversen, de DSG koppeling vervangen, de DSG mechatronic vervangen en de DSG bak vervangen. DSG problemen? Wanneer er een storing is, kunnen wij deze probleemloos voor u repareren. Indien het niet mogelijk is om te repareren, kunt u ervoor kiezen om nieuwe mechatronics aan te schaffen.

DSG-6 mechatronic reparatie

In de 6-traps DSG versnellingsbak wordt een meervoudige plaat koppeling toegepast. Deze transmissies gaan beduidend minder vaak defect dan de nieuwe 7-traps DSG versnellingsbak. Echter geeft de mechatronica van deze DSG versnellingsbak problemen met foutcodes op snelheid sensoren, defecte pompen of defecte actuatoren. In veel gevallen kunnen we deze magatronica’s reviseren. Mocht dit niet meer mogelijk zijn dan hebben wij ook nieuwe mechatronica’s op voorraad liggen. De nieuwe mechatronica die wij monteren is van het nieuwste type met verbeterde plunjers en uiteraard 100% origineel. Wij monteren deze eventueel in combinatie met de verbeterde software voor betere driveability eigenschappen.

DSG-7 mechatronic reparatie

Ook de mechatronic van de nieuwe 7-traps DSG versnellingsbak gaat geregeld stuk. Hier is echter nog geen revisie voor mogelijk. Wel hebben wij nieuwe originele verbeterde mechatronics ter vervanging. Hierdoor kunt u nog dezelfde dag weer de weg op met uw auto.

Defecte koppeling van de DSG-7 versnellingsbak

Het vervangen van de koppeling van de 7-traps DSG versnellingsbak is de meest voorkomende reparatie. De oorzaak zit in te lage toerentallen. Zodra de DSG versnellingsbak opschakelt, ontstaan er trillingen in de aandrijflijn waarbij de koppeling als eerste defect zal gaan.

Lees meer over DSG-7 koppeling vervangen.

Driveability problemen

Driveability problemen zijn met name voorkomend bij de 7-traps DSG versnellingsbak. Onprettige schakelovergangen of hinderlijke trillingen worden het meest ondervonden bij een 7-traps DSG versnellingsbak. Deze problemen kunnen ontstaan door niet goed afgestelde software of een al te ver “versleten” koppeling.

Meer informatie over een DSG reparatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340