DSG mechatronic

Bij Garage Haarman kunt u terecht voor de reparatie, vervanging en levering van DSG mechatronics. DSG staat voor een Direct Shift Gearbox en heeft een automatische versnellingsbak met een dubbele koppeling. Het heeft een elektronische sturing en een koppelingspedaal is overbodig. BorgWarner heeft deze versnellingsbak ontworpen onder licentie van de Volkswagen Group.

Wat is een DSG versnellingsbak?

Een normale, gebruikelijke versnellingsbak heeft één koppeling. Met de versnellingspook selecteer je steeds een andere versnelling. Bij de DSG versnellingsbak bevinden de even versnellingen zich op de ene koppeling en de oneven versnellingen op de andere koppeling.

De voordelen van DSG

Dit zijn de voordelen van een DSG versnellingsbak:

  • Schakelen zonder krachtonderbreking
  • Snelle schakeltijden
  • Lager brandstofverbruik
  • Geen koppelingspedaal nodig

Een groot voordeel is dat u kan schakelen zonder krachtonderbreking, omdat er niet van versnelling gewisseld wordt, maar van koppeling. Doordat de versnellingsbak twee koppelingen heeft, kan de volgende versnelling al worden ingelegd terwijl de eerste nog draait. Bij het schakelen wordt de ene ontkoppeld en de andere gekoppeld. Dit resulteert in snelle schakeltijden.

De diensten van Garage Haarman

Wij zijn specialist in de DSG mechatronics van de 7-traps versnellingsbakken van de VAG-groep. Wanneer er een storing is, kunnen wij deze probleemloos voor u repareren. Indien het niet mogelijk is om te repareren, kunt u ervoor kiezen om nieuwe mechatronics aan te schaffen. Wij leveren deze tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Naast het repareren of vervangen van de DSG mechatronic, voorzien we uw auto ook van de juiste software en programmeren we deze voor u.

DSG mechatronics

Op het gebied van diverse storingen met uw DSG mechatronic is Garage Haarman er om u te helpen. Zowel voor reparaties, vervanging en levering bent u bij ons aan het juiste adres. Neem bij een storing direct contact met ons op. Ook voor vragen staan onze professionele medewerkers graag voor u klaar.

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340