DSG koppeling

De DSG koppeling staat bekend om zijn dubbele koppeling. Dit biedt diverse voordelen, waaronder de mogelijkheid tot schakelen zonder krachtonderbreking. Er wordt namelijk niet van versnelling gewisseld, maar van koppeling. Wanneer de eerste koppeling ontkoppelt, wordt gelijktijdig de tweede al gekoppeld.

Mechatronic van de DSG versnellingsbak

De mechatronic is een belangrijk onderdeel van de DSG koppeling. Dit verzorgt namelijk de elektronische regeling. Het is een dubbele koppeling die het mogelijk maakt om ononderbroken van versnelling te wisselen. Hierdoor gebeurt dit zeer comfortabel en efficiënt. Naast dat het snelle schakeltijden oplevert, is het ook zuiniger. Dit resulteert in minder kosten voor u en een lagere milieubelasting.

Onze voordelen

U ervaart de volgende voordelen wanneer u kiest voor de service van Garage Haarman:

  • Service op maat
  • Deskundige medewerkers
  • RDW-erkend
  • Ruime ervaring
  • Uitstekende kwaliteit

Wij bieden u een uitstekende service op maat die u nergens anders zult ervaren. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring en staan altijd voor u klaar. Onze garage is RDW-erkend en biedt u bovendien een hoge kwaliteit.

DSG koppeling vervangen

DSG koppeling vervangen

Wilt u uw DSG koppeling vervangen? Dan bent u bij Garage Haarman aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in de mechatronics van de DSG 7-traps versnellingsbakken van de VAG-groep. Wanneer er sprake is van een storing kunnen wij deze in de meeste gevallen probleemloos voor u repareren. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan leveren wij tevens nieuwe mechatronics. Deze bieden we u aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 

Meer informatie over Garage Haarman

Wanneer u problemen heeft met uw DSG versnellingsbak, kunt u deze het beste laten repareren door een specialist. Neem contact met ons op en laat de reparatie van de DSG koppeling aan ons over. Met onze speciale apparatuur en het juiste gereedschap voeren we verschillende reparaties professioneel, nauwkeurig en vakkundig voor u uit.

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340