NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP!

Audi Multitronic

Heeft uw Audi Multitronic onderhoud nodig? Bij ons bent u aan het goede adres. Naast Volkswagen is Garage Haarman eveneens gespecialiseerd in transmissies van Audi, Garage Haarman is daarnaast ook gespecialiseerd in de Audi S Tronic.

Verhoog uw Audi Multitronic rijcomfort

Een traploze Audi verhoogt met name het rijcomfort van een automaat. Deze automaatstand berekent het DRP (dynamisch regelprogramma) namelijk de overbrenging, afhankelijk van de belasting en de bestuurder. De bestuurder kan naar wens handmatig ingrijpen. De Audi Multitronic is hierdoor continue werkzaam in een optimaal toerental! Accelereren zal comfortabeler zijn dan met een standaard automaat. Omdat de Audi Multitronic gericht is op het beste werkingsbereik zal het brandstofgebruik lager zijn dan de gebruikelijke automaten.

Onze Multitronic werkzaamheden

U kunt voor verschillende werkzaamheden aan uw Audi bij ons terecht. Als een van de weinige bedrijven zijn wij sterk gespecialiseerd in Volkswagen en Audi versnellingsbakken. Onze werkzaamheden voor uw versnellingsbak zijn:

Ervaart u problemen of wilt u een onderdeel aan uw Audi vervangen? Wij helpen u graag verder! Voor zowel reparatie als onderhoud aan uw Audi bent u bij ons aan het goede adres.

Audi versnellingsbak kapot? Laat het aan een specialist over.

Wanneer uw Audi kapot is kunt u deze het beste laten repareren door een specialist. Naast reparatie is onderhoud soms ook nodig. In dit geval staan de specialisten van Garage Haarman graag voor u klaar.  Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop! Heeft u een leenauto nodig? Geen probleem, wij leveren gratis vervangend vervoer. Neem contact met ons op en laat de reparatie en onderhoud aan ons over.

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340