Audi Multitronic

Naast Volkswagen is Garage Haarman eveneens gespecialiseerd in transmissies van Audi, zoals de Audi multitronic en Audi S tronic. Hieronder bespreken we de eigenschappen van de traploze Audi Multitronic:

Verhoogd rijcomfort

Een traploze Audi Multitronic automaat verhoogt met name het rijcomfort.
In deze automaatstand berekent het DRP (dynamisch regelprogramma) namelijk de overbrenging, afhankelijk van de belasting en de bestuurder. De Audi multitronic is hierdoor continue werkzaam in een optimaal toerental, afgestemd op de bestuurder. Accelereren zal uiteindelijk comfortabeler zijn dan met een standaard automaat. Bovendien is het brandstofgebruik lager dan de gebruikelijke automaten, omdat de multitronic van Audi gericht is op het beste werkingsbereik.

Dé Audi Multitronic specialist

Voor iedere Audi Multitronic reparatie of onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Als een van de weinige bedrijven zijn wij sterk gespecialiseerd in Volkswagen en Audi versnellingsbakken. Of het nu gaat om revisie, reparatie, spoelen of onderhoud aan uw versnellingsbak; Garage Haarman staat graag voor u klaar.

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340