NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP!

Werkplaats

Onze werkplaats is de belangrijkste plek van ons bedrijf. Hier voeren wij dagelijks  onderhoud en reparaties uit aan zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

Net als bij de mens is goed onderhoud en het uitvoeren van de noodzakelijke reparaties van groot belang om uw voertuig in een goede conditie te houden. Dit vergroot de betrouwbaarheid van uw auto en daardoor ook de veiligheid. En dat vinden wij erg belangrijk bij Garage Haarman.

Alvorens wij beginnen aan een onderhoudsbeurt en/of reparatie  vinden wij het erg belangrijk om uw auto eerst goed in beeld te brengen. Wij lopen de auto eerst helemaal na om vervolgens u als klant goed te kunnen adviseren over welk onderhoud of welke reparaties er nodig zijn. Daarbij zijn onder andere de km-stand, de leeftijd van uw auto en het gemiddeld aantal kilometers  per jaar belangrijke graadmeters.  Op deze manier bouwen we een dossier op en zijn we altijd op de hoogte van de staat van onderhoud van uw voertuig. Bij Haarman hebben we namelijk echt passie voor perfectie!

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340