Garage Haarman:

Op 1 mei 2007 startte ik, Evert Haarman, mijn eigen bedrijf ‘Garage Haarman’. Hiermee werd een lang  gekoesterde droom werkelijkheid. In loondienst werken is ook erg leuk en ik heb er veel geleerd. Maar te vaak liep ik tegen zaken aan die in mijn ogen een andere oplossing verdienden. Wat begon als eenmanszaak, 2 dagen per week, is inmiddels uitgegroeid tot een kleinschalige allround garage met veel oog voor perfectie en details. Vandaar ook onze slogan. Wij hebben Passie voor Perfectie!

Bij Garage Haarman hechten wij veel waarde aan onze klant en diens auto en staan wij altijd paraat wanneer dit nodig is. Ook als het even niet uitkomt.

Dit komt omdat kwaliteit en veiligheid bij ons voorop staan. Als u op uw auto wilt kunnen rekenen moet u ons kunnen vertrouwen.  Elke auto heeft namelijk een eigen verhaal. Bij Garage Haarman vinden wij elk verhaal interessant. Daarom staan wij altijd voor u klaar. 7 dagen per week.

Ik ontvang u graag in onze garage voor een kop koffie!

Evert Haarman

ffv_8142-a

Passie

Voor veel mensen is een auto een gebruiksvoorwerp op 4 wielen die ze overal veilig en betrouwbaar naartoe moet brengen.

Dit klopt volgens ons ook wel, echter….. Voor Garage Haarman betekent een auto veel meer dan dat. De buitenkant van een auto geeft u een beeld. Maar wij hebben vooral passie voor datgene wat in de auto gebeurt. Daar komen vele technieken samen. Denk aan mechanica, elektrotechniek, electronica, hydrauliek en pneumatiek.

In de steeds modernere maatschappij verandert er veel op technisch vlak en zorgen innovaties ervoor dat je als moderne garage mee moet groeien . Daar worden wij heel gelukkig van. Wij hebben liefde en passie voor de ouderwetse techniek, maar zijn vooral leergierig om de nieuwste technieken toe te kunnen passen. Garage Haarman is een klein bedrijf. Hierdoor zijn de lijnen kort. En omdat Evert en Dennis dagelijks samenwerken weten zij exact van elkaar wie waar goed in is. Zo vullen ze elkaars kwaliteiten aan. En kennen we bij garage Haarman geen problemen, maar enkel uitdagingen.

En geen enkele uitdaging blijft onopgelost. Kortom. Wij laten u nooit staan!

ONS TEAM

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340