Reviews

Perfecte service!

Met vrienden kochten wij een camper van 35 jaar oud voor de zomervakantie. Deze camper wilden we nog een keer goed na laten kijken voordat we weg gingen. Door het laten afweten van een andere garage kwamen we bij deze garage terecht. Ondanks dat ze het heel druk hadden voor de vakantie, en er heel veel aan de camper moest gebeuren, hebben ze de camper in perfecte staat gebracht. Wij zijn met deze camper naar Noorwegen geweest, en hebben 35km afgelegd zonder problemen. Garage Haarman levert top kwaliteit, je wordt er eerlijk geholpen, en de afspraken worden goed nagekomen. En dat alles voor een goede prijs.

Uitstekende garage

Bij deze garage kun je uitstekend terecht. Ze denken mee met de klant en zijn zeer vriendelijk en je voelt je meteen thuis. De communicatie is ook goed en dan weet je waar je aan toe bent. Ook is het een garage die goedkoop is en ook zeer goed werk levert. Deze garage is aan te raden voor iedereen !!

Top

Zeer klantvriendelijk, je weet waar je aan toe bent! Als er iets is kun je altijd bellen en wordt je gelijk geholpen. Erg fijn! Deze garage is zeker aan te raden.

Eerlijk en goede kwaliteit

Met name de eerlijkheid over de staat van de auto en het gebruik van goede kwaliteit onderdelen spreekt me aan. Geen spijt van.

Korte lijntjes voor overleg en nauwkeurige monteur

Deze garage is een typisch voorbeeld van hoe elke garage zou moeten zijn. Hier krijg je een open en eerlijk advies. Dit soort garages zijn volgens mij de toekomst. De monteurs zijn beide pietje precies en gaan met jouw auto om, alsof het hun eigen auto is. Ik heb geen behoefte aan een (dealer)garage in een groot pand voor de uitstraling met daardoor hoge tarieven.

Goede Garage waar je van op aan kunt, eerlijk en zeer klantvriendelijk

Het is een zeer goede garage een waar je van op aan kunt, en duidelijke afspraken mee kunt maken, bij verrassingen krijg je meteen een telefoontje. Zeer klantvriendelijk, en ook buiten werkuren om.

Super garage

Zeer betrouwbare garage en zeer klantvriendelijk. Je kan er altijd terecht wanneer je iets met de auto hebt, zelfs op een zondagavond als je de accu kapot hebt. Ik kan deze garage dan ook aan iedereen aanbevelen. Top!!!

Betrouwbaar en degelijk autobedrijf

We zijn al jaren klant bij dit bedrijf en zeer tevreden over hun werkzaamheden. Eerlijk, degelijk en no nonsens. Vooraf wordt een indicatie van kosten gegeven en als er toch onverwachte hoge kosten bij komen dan wordt hierover eerst gebeld zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Nagenoeg altijd een leenauto beschikbaar en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel! Echt een aanrader wat mij betreft!

Review garage Haarman

Zeer prettige ontvangst en bij een probleem met de auto onmiddellijk aandacht daarvoor , ook als de auto elders niet meer gebruikt kan worden. Ik heb recentelijk een probleem gehad met een auto in het buitenland , die ik via hem gekocht had Onmiddellijk , ondanks de interventie van de ANWB, stelde hij op afstand na goed naar mij te heb een geluisterd de juiste diagnose. Goede garantie afspraken , uitstekend nagekomen worden. Zijn personeel is van goede kwaliteit.Vlotte en deskundige hulp en bijstand is mijn slotconclusie.

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over deze garage, ze leveren goede kwaliteit, en je wordt snel geholpen. Daarnaast wordt zeer klantvriendelijk gewerkt.

Goede kwaliteit waarbij service aan de klant voorop staat

prima service. komt afspraken altijd na. goed mee te overleggen. kwalitatief een prima garage

Goede en klantvriendelijke garage!

Verstaat het vak, klantvriendelijk, duidelijke communicatie en harde werkers. Een pluim voor deze garage!

Kwaliteit staat voorop!

Een kwalitatieve garage die zijn afspraken nakomt. Veel verstand van zaken voor alles wat met een auto te maken heeft!

Kwaliteit en service betaalbaar gemaakt

Er wordt op deskundige wijze naar de auto gekeken alsof het hun eigen auto is. Goed advies en overleg over de uit te voeren werkzaamheden. Een betrokken garage met oog voor de klant.

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340