APK Albergen NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP! NEEM CONTACT MET ONS OP!

APKapk_rdw_haarman

Volgens de Nederlandse wetgeving moet elke personen- en bedrijfsauto tot 3500 kg jaarlijks of om de twee jaar gekeurd worden. Ofwel de Algemene Periodieke Keuring ondergaan.

Dit is een wettelijke verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de weg is toegelaten (over het algemeen datum deel I van het kentekenbewijs) en de soort brandstof moet dat vanaf het derde of vierde levensjaar van het voertuig. Garage Haarman is een – door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW)  erkend bedrijf voor het uitvoeren van de APK.

En alles wat we voornemens zijn te gaan doen gaat uiteraard  in overleg met onze klant. We vinden het daarbij ook erg belangrijk om telkens te bepalen welk onderhoud noodzakelijk is en welke kan worden uitgesteld tot een volgende beurt. Hierdoor worden de onderhoudskosten zoveel mogelijk gespreid.

Ondanks dat u goed onderhoud aan uw voertuig laat plegen zijn reparaties af en toe noodzakelijk. Een auto is en blijft een technisch product. Om uw veiligheid en comfort te kunnen blijven garanderen zullen noodzakelijke reparaties tijdig  uitgevoerd moeten worden. Uiteraard altijd in overleg met onze klant.

En heeft u een leenvoertuig nodig? Ook dat is geen probleem bij Garage Haarman. Wij leveren, waar nodig, gratis vervangend vervoer.

ABOUT AUTODOC

Sed vitae diam. Suspendisse vel justo mattis magna vestibulum molestie. Ut Nulla facilis In hac habitasse platea dictumst. Aliquam tincidunt aliquet nunc. Ut tincidunt magna in eros. Vivamus a metus.

CONTACT US

We are located in Hollywood, Florida. With branches in Washington, Georgia and Victoria.

Headoffice:
Suite # 38, Fireworks Hill, Victoria,
WA 12340